Kledij - Fenixx BeigHum

Kledij

Kledij

Kledingpakket

Sinds 2022 spelen we wedstrijden in klassevol zwart van FeniXX BeigHum aangevuld met rode en groene streepje en een mooi gouden kraagje.

Vanaf U15 is er ook een uittenue. Deze is gelijkaardig, maar wit.

Infoavond_kledingpakket.jpg

Hoe nieuwe kledij bestellen?

De pasdag vindt plaats op woensdag 10 mei. Meer info volgt

Je bestelt de kledij via de webshop 

  • Gelieve in te loggen en een account aan te maken via www.brandsfit.com/fenixxbeighum
  • Klik op “mijn pakket”
  • Vul jouw mailadres in
  • Vul jouw gegevens in en kies een wachtwoord
  • Vul de JUISTE bestelcode in voor uw basispakket > Deze ontvangen jullie binnenkort!
  • Een extra fee van 6,95€ wordt u aangerekend voor gepersonaliseerde levering van uw pakket op de club & gratis naambedrukking op trainingsvest en trainingsshirt (de voornaam zoals ingegeven bij registratie)
Je kan extra promopaketten en/of standaard Patrick artikelen bijbestellen via de webshop.
Standaard artikelen zullen thuis geleverd worden, voor de clubartikelen zal een afhaal moment georganiseerd worden  – meer info volgt nog hierover.

Levertermijn

De standaard levertermijn is 6 tot 8 weken voor de clubpakketten. De levertermijn begint te lopen na het plaatsen van de bestelling en enkel en alleen indien de betaling van het lidgeld voltooid is.
 
Voor eventuele vragen kan u terecht op secretariaat@fenixxbeighum.be

Stappenplan sportkleding wassen

Sportkledij wassen vraagt net iets meer liefde dan een normale was.
Met de volgende stappen kun je jouw sportkleren nog langer laten stralen. 
iconen Probeer na de activiteit je sportkleren zo snel mogelijk te wassen. Laat je gebruikte kledij niet te lang in de wasmand liggen. Dit gaat zorgen voor onaangename geurtjes die je er moeilijk uit kan wassen.
 
iconen2 Voordat je jouw sportkleren in de wasmachine gooit, laat je deze 15 tot 20 minuten in koud water weken. Voeg een half kopje azijn toe, op deze manier reinig je de vuile vlekken van het ravotten en sporten.
 
iconen3

Zweet en dode huid komt na het sporten aan de binnenkant van je toffe sportkledij te zitten. Was daarom je kleding altijd binnenstebuiten. Dit is extra belangrijk voor stralende setjes. 

 
iconen4 Wist je dat het soms beter is om net iets minder wasmiddel te gebruiken dan de voorgeschreven hoeveelheid? Echt waar, zeker als het gaat over sportkleding. 
 
iconen5 Delicate sportkledij kan je beschermen door te wassen in koud water. Een heet wasprogramma kan je favoriete outfit sneller beschadigen. Was daarom je sportkleding op een temperatuur van maximaal 30 graden.
 
iconen6

Frisse lucht voor frisse sport setjes! Laat je sportkleding drogen aan een rekje in de tuin of op je terras. Een droogkast beschadigt de sportvezels, kan het stuk laten krimpen of ontstaan er pluizen. 


Met deze tips laat je jouw sportkledij nog langer schitteren! Heb je nog meer tips die je met ons kan delen? Let us know!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!