Team-informatie - Fenixx BeigHum

Team-informatie

Team-informatie

Vanaf het seizoen 2019/2020 hebben de vroegere KO's - Kapelse OldStars ons vervoegd onder hun nieuwe naam KO's - FCB OldStars. 

Zij trekken de voetballijn nog verder door na onze eigen "Vets" (35-plussers) en brengen wandelvoetbal voor 55-plussers (net zoals al onze andere ploegen onder de vlag van Voetbal Vlaanderen).

KO's - Fenixx BeigHum OldStars zullen hun statuut van feitelijke vereniging behouden met eigen bestuur,  eigen rekeningen, eigen leden-en lidgeldbeheer,  eigen sportief beleid , eigen verzekering , eigen logo , eigen sponsors  en eigen huisregels. Fenixx BeigHum treedt op als gastclub en stelt de infrastructuur en site ter beschikking van de KO's.

De feitelijke vereniging telt 37 (betalende) leden, waaronder 20 mannen en 17 vrouwen. Van de twintig mannelijke leden zijn er 17 actief spelend lid, van de zeventien vrouwelijke leden 2. De vereniging bestaat sinds juni 2017 en is erkend en geregistreerd als een oldstars-wandelvoetbalclub bij Voetbal Vlaanderen sinds september 2017. 

Wat de nevenactiviteiten betreffen is het de betrachting elk jaar aan alle leden een initiatie in een andere (sport)discipline aan te bieden. Een greep uit het voorbije aanbod: golf, kubb, curling en struifvogel; in de toekomst misschien padel en veldhockey. Er is ook een jaarlijks KO's-weekend en het jaarlijks bijwonen van een toneelvoorstelling waarin een aantal leden actief zijn.

Het bestuur van de Oldstars bestaat uit het volgende team:

  • Voorzitter:
Luc Van Lint
  • Secretaris:
Roland Melotte
  • Penningmeester/PR:
Luc Van Lint
  • Coach & ondervoorzitter:
Eddy Vervaeck
  • Materiaalmeester:
Luc Naegels
  • Bestuursassistent:
Vera De Boeck

 

 

Hebben jullie vragen over wandelvoetbal? Surf dan even naar Voetbal Vlaanderen of contacteer PR-man Luc van Lint op lucvanlint54@gmail.com.

Fenixx BeigHum Oldstars:

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!